Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 27. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoho lidí si zkazí celý život představou neštěstí, které jim hrozí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedovolte, aby se vás zmocnila závist. Udělali byste něco velmi špatného. Zaslouženým trestem by byla ztráta mnoha sympatií. Prodraží se vám pochůzky po obchodech. Kupte jen to, co musíte a rychle běžte rovnou domů.    

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nestyďte se jisté osobě připomenout, že za co je vám zavázána. Spousta lid ráda zapomíná. Její pomoc v podobě intervence by vám přišla vhod. Opatrně při přecházení rušných vozovek, jezdí po nich hodně nepozorných řidičů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nadchází chvíle, kdy se nevyhnete odpovědi na důležitou otázku. Díky vibracím Uranu však správně vytušíte, co se od vás chce slyšet. Nadbíhání zadané osobě se ukáže jako ztráta času. Navíc to s sebou nese velké riziko.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Setkáte-li se někde s nekulturním chováním a hrubostí, určitě nebudete reagovat stejným způsobem.  Svoji převahu dáte najevo chladným odstupem a významným mlčením. Sympatická aura dnešního dne svádí k lenošení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kolegy a šéfa zaskočíte strohým, nesmlouvavým jednáním. Bez zbytečných okolků půjdete rovnou k věci. Marně byste utíkali před milostnými city, které ve vás probudí půvaby jisté osoby. Jste-li svobodní, objevíte velkou lásku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepotěší vás někdo z blízkého okolí, až vám připomene vaše sliby. Slabší povahy se mohou nechat vyprovokovat k hádkám a sporům. Zamilovaným hrozí odloučení od milované osoby, způsobené služebními povinnostmi.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně na silnici. Při přecházení i jízdě vozem. Visí nad vámi hrozba úrazu, nejspíše zaviněného cizí osobou. Nedejte si vnutit názory, se kterými nesouhlasíte. Váš pohled na jistý problém je naprosto správný a trefný.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Po ránu budete poněkud ospalí a pomalí, ale postupně se rozehřejete. Budete se hodně věnovat dětem a sami si také trochu zasportujete. Potěší vás dobrá fyzická forma. Poněkud se protáhne večerní setkání s přáteli či známými.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedáte-li si pozor na jazyk, popudíte vlivnou osobu. Neudržíte se a řeknete jí do očí, co si o ní, a zejména o jejím chování myslíte. Jednou by se to ale stejně stát muselo. Dobře by vám udělala radikální změna prostředí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dozvíte se, kam by partner nebo děti chtěli jet na víkend. Nesmí vám utéct jejich jediné slovíčko. Nabízí se možnost pořádně se vytáhnout. Zdánlivě nepřekonatelný problém vyřešíte dříve, než byste čekali. Správnou cestu vám ukáže Jupiter.

VODNÁŘ ( 20.1. – 20.2.)

Blízká osoba vás překvapí a uvede do rozpaků svými názory. Něco takového jste nečekali. Zlobení nepomůže, účinné budu logické argumenty. Věnujte pozornost oblečení a chování. Setkáte se s někým, na koho je nutné udělat dojem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neměňte časový plán, neodvolávejte sjednané schůzky. Zvýšeným úsilím všechny úkoly jistě zvládnete. Jenom se nesmíte spoléhat na to, že si autoritu a poslušnost okolí vynutíte důrazem na přísnou disciplinu a výhrůžkami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám