Hlavní obsah

Platíte za vytápění zemním plynem příliš? Změňte to

Novinky, E.ON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Zima je v plném proudu a nejedna domácnost řeší otázku, jestli platby za vytápění nezatěžují její rozpočet příliš. Jedním ze zatím neprávem opomíjených způsobů, jak ušetřit, je změna dodavatele.

Článek

Přestože si již několik let můžete zvolit, od koho budete zemní plny odebírat, teprve v poslední době se jednotlivé konkurenční společnosti začaly předhánět ve výhodných nabídkách.

Jedním z velkých dodavatelů, který začal na konci minulého roku nabízet novým zákazníkům výhodnější podmínky, je společnost E.ON.

V rámci nové produktové řady Online nabízí E.ON zemní plyn za cenu, díky níž ušetříte až 10 % nákladů. Vezmeme-li v úvahu, že roční platby ze zemní plyn se dnes počítají na desetitisíce, stojí taková úspora za zamyšlení.

Přitom změnit dodavatele je velice jednoduché. Stačí nás kontaktovat, nechat si spočítat úsporu na míru a my poté již vše zařídíme za vás. A pokud patříte k těm, co si raději takové záležitosti vyřídí sami, i pro vás máme řešení. Na online kalkulačce si po zadání vaší současné měsíční zálohy spočítáte přibližnou úsporu. A pokud budete s její výší spokojeni, objednávku produktu Online můžete učinit přímo - přes formulář umístěný na stejné webové stránce.

Více informací o cenách a přechodu na řadu Online:
Praha226 000 822
Brno533 111 822
Ostrava597 705 822
online@eon.czwww.eon.cz/online

Výběr článků

Načítám