Hlavní obsah

Fio banka se potýkala s problémy. Nešlo platit kartami ani vybírat z bankomatu

Novinky, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Fio banka v pátek dopoledne zaznamenala problémy s autorizacemi plateb u platebních karet v Česku. Klienti se tak potýkali s obtížemi při pokusech platit kartou nebo o výběr z bankomatu. Banka o tom informovala na svém profilu na sociální síti Facebook. Kolem druhé hodiny odpolední byl problém odstraněn, uvedla Fio banka.

Foto: Fio banka

Fio banka v pátek dopoledne zaznamenala problémy s autorizacemi plateb u platebních karet v Česku.

Článek

„Problém s autorizacemi transakcí byl dodavatelem odstraněn a platby kartou i výběry z bankomatů již bez problémů fungují,” uvedla banka na Facebooku.

„Možné komplikace ještě můžete zaznamenat při změnách limitů nebo PINů. Ještě jednou se za neočekávaný výpadek omlouváme a děkujeme za pochopení,” dodala.

Jak banka uvedla v původním prohlášení, měla problémy s autorizacemi u platebních karet v Česku, které se týkaly výběrů z bankomatů, plateb provedených na platebních terminálech, změn limitů karet a PINu.

S rozsáhlejším výpadkem se v dubnu potýkala Komerční banka. Dva dny nefungovalo například internetové bankovnictví nebo mobilní aplikace. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám