Hlavní obsah

RegioJet začne zastavovat v Zábřehu

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Soukromý železniční dopravce RegioJet od 9. června, kdy vstupuje v platnost změna vlakového jízdního řádu, výrazně posílí svou nabídku spojení pro zákazníky v regionu Zábřehu a Šumperska v Olomouckém kraji.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Průvodčí vlaku RegioJet

Článek

„Ve stanici Zábřeh na Moravě zastaví od tohoto dne většina dálkových spojů IC RegioJet jedoucích v trase mezi Ostravskem a Prahou. Konkrétně v Zábřehu zastaví všech devět spojů IC RegioJet jedoucích ve směru na Prahu a v opačném směru to pak budou každý den tři odpolední spoje odjíždějící z Prahy ve směru Zábřeh na Moravě ve špičkových časech,“ sdělil Právu mluvčí RegioJetu Aleš Ondrůj.

RegioJet podle něj omezil zastavování svých spojů, zejména s ohledem na provozní podmínky na trase Praha – Ostravsko, při změně jízdního řádu v prosinci loňského roku, a to tak, že v Zábřehu nyní zastavují pouze dva spoje – ranní spoj do Prahy a večerní spoj v opačném směru. To se nyní změní a v Zábřehu denně zastaví až 12 spojů IC RegioJet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám