Hlavní obsah

Švýcaři budou na dovolenou létat s Travel Service

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká letecká společnost Travel Service, která provozuje značku SmartWings, uzavřela s Hotelplan Suisse, jedním z největších švýcarských touroperátorů, smlouvu na zajišťování letecké dopravy pro letní sezonu 2013. Kontrakt podepsali začátkem ledna zástupci obou společností, uvedla mluvčí Travel Service Vladimíra Dufková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Klienty Hotelplan Suisse budou od března dopravovat na dovolenou do destinací ve Španělsku, Řecku, Egyptě a na Kypru letadla Boeing 737-800. Švýcarsko se stane v pořadí sedmou zemí, kde bude česká společnost rozvíjet své obchodní aktivity.

„Velice si vážíme toho, že jsme zvítězili mezi leteckými společnostmi ve výběrovém řízení na zajišťování charterových letů pro Hotelplan Suisse a získali důvěru jednoho z největších švýcarských touroperátorů. Jsem přesvědčen, že cestujícím Hotelplan Suisse nabídneme vysoký standard služeb,“ sdělil Roman Vik, generální ředitel Travel Service.

Lety Travel Service se budou uskutečňovat z Curychu a Ženevy do celkem 13 destinací, kterými jsou Tenerife, Las Palmas, Palma de Mallorca, Ibiza, Marsa Alam, Hurghada, Šarm aš-Šajch, Heraklion, Rhodos, Kos, Korfu, Zakynthos a Larnaca.

Pro letní sezonu 2013 počítá Travel Service s nasazením flotily celkem 40 letadel, v loňském roce společnost přepravila 3,5 miliónu cestujících.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám