Hlavní obsah

Pozor na internetový obchod Tadyusetrim.cz, varuje srovnávač

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Uživatelé internetového srovnávače Heureka.cz varují před nákupem v podezřelém internetovém obchodě www.tadyusetrim.cz. Podle jejich recenzí totiž e-shop požaduje peníze předem, zboží nedodává a na e-maily ani telefony nereaguje. Uvedl to Kamil Demuth z Heureka.cz.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle Demutha navíc e-shop neoprávněně používá logo Ověřeno zákazníky.

„Projekt Ověřeno zákazníky zajišťuje nezávislé hodnocení obchodů pouze od reálných zákazníků, a tím dává nakupujícím informace o tom, jak kvalitní jsou služby daného obchodu. Zapojení do programu je pro e-shopy zdarma,“ vysvětlil Demuth.

Recenze uvedeného podezřelého e-shopu na stránkách Heureky zůstanou, aby byly dostupné i v budoucnu. Zboží e-shopu však již na Heurece zobrazeno nebude.

Poznat podezřelý e-shop na první pohled nemusí být podle Demutha snadné. „Pokud však e-shop například jako jediný způsob platby za zboží nabízí platbu předem, je to podezřelé a doporučuji podívat se jinde,“ doporučil Demuth.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám