Hlavní obsah

Seznam.cz mění server Sfinance.cz, půjde srovnávat ceny a uzavírat smlouvy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Seznam.cz se rozhodl změnit server Sfinance.cz. Od pondělí nově nabízí srovnání nabídek havarijního pojištění a povinného ručení od všech pojišťoven v ČR. Nechybí ani srovnání nabídky energií – tedy plynu a elektřiny. Navíc na serveru Sfinance.cz lze i on-line sjednat konkrétní smlouvu za zvýhodněných podmínek. Uvedla to mluvčí Seznamu.cz Irena Zatloukalová.

Foto: SFinance.cz, Novinky

Článek

„Našim cílem je maximalizovat úspory a výhody pro všechny uživatele serveru Sfinance.cz. Podařilo se nám uzavřít smlouvy se všemi pojišťovnami, které u nás mají pojišťovací licenci na povinné ručení. Jsme schopni garantovat nejlepší ceny na on-line trhu. Navíc je vše rychlé a pohodlné,“ sdělil jednoduchost nové služby Martin Špaček z Financial Solutions and Services, která zajišťuje chod nově upraveného serveru Sfinance.cz.

Například pro sjednání povinného ručení stačí pár minut. Poté, co člověk vyplní on-line formulář, dostane obratem do e-mailu potvrzení i zelenou kartu. „Navíc máme připravené telefonní operátory, kteří jsou schopni odpovídat případné dotazy a pomoci s procesem vyplnění formuláře,“ popsal Špaček.

Úspora až v řádech tisíců

Pokud jde o možnosti úspor v oblasti energií, i zde funguje speciální kalkulačka, která porovná nabídky různých energetických společností. Uživatelům bude navíc zdarma zařízena veškerá administrativa spojená s případným přechodem k jinému poskytovateli energie. Uživatelé tak mohou jednoduše během pěti minut ušetřit v řádu stovek až několik tisíců korun.

„Podařilo se nám najít partnera, který byl kromě srovnání cen schopen vyjednat i lepší podmínky s dodavateli a zajistit celý proces on-line sjednávání smluv. Věřím, že naši uživatelé ocení, že si mohou ceny nejen porovnat, ale rovnou si i danou službu sjednat. Vše navíc zařídí on-line bez zbytečného opouštění pohodlí vlastního domova,“ doplnil Michal Černík, produktový manažer oborových služeb ze Seznamu.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám