Hlavní obsah

Nestlé stahuje některá balení Studentské pečeti, bylo v nich dřevo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podniková kontrola objevila v arašídech některých šaržích čokolády kousky dřeva. Nestlé proto stahuje jisté množství Studentské pečeti, případné zákazníky, kteří vrátí závadné výrobky, hodlá společnost finančně odškodnit.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Spotřebitelé by si měli dát pozor na balení s 200gramovými tabulkami hořké a mléčné Studentské pečeti s minimální trvanlivostí do konce prosince 2009 označené čísly šarže 90720357, 90730357, 90710357.

"Naše kontrola kvality našla v jedné dodávce dovezených arašídů, určených pro výrobu čokolády, malé množství kousků dřeva zvláště stonky podzemnice olejné. Před dávkováním do výrobků tyto kousky odstranila, přesto nelze vyloučit, že v ojedinělých případech se mohly ve výrobku objevit," uvedla firma v tiskové zpávě.

Nestlé je předním výrobcem potravin ve světě a produkuje širokou škálu produktů, počínaje instantními polévkami, přes čokoládu a kávu až po zmrzlinu. Na českém trhu působí od roku 1992.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám