Hlavní obsah

Zloději měli při krádeži v Brně napadnout prodavačku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Dva muži zaútočili v úterý na prodavačku v Brně poté, co se pokusili odnést nezaplacené zboží. Zadržela je hlídka strážníků, kteří se nacházeli opodál.

Zadržení podezřelých z krádežeVideo: MP Brno

 
Článek

Hlídku městské policie oslovil svědek kolem třinácté hodiny v ulici Cejl u křižovatky s Körnerovou ulicí. Řekl jim o krádeži v nedaleké prodejně a dvou mužích, kteří při vynášení nezaplaceného zboží zaútočili na prodavačku a zranili ji.

„Strážníci si vzali popis podezřelých a jednoho z nich vypátrali, dopadli a spoutali ve Vlhké ulici. Když ověřovali, jestli je ozbrojený, našli u něj dva nože,“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Další hlídka se starala o prodavačky v obchodě. „Zraněnou ženu ošetřila, přivolala zdravotníky a zjišťovala důležité informace. Na základě nich potom jiná hlídka vypátrala na Kolišti druhého podezřelého,“ doplnil Ghanem.

Na bundě měl tmavé skvrny připomínající krev, u sebe měl nůž a také on skončil v poutech. Oba cizince a celý případ strážníci předali Policii ČR pro podezření z trestného činu.

Gang zlodějů dál straší obce za Prahou, vznikla petice

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám