Hlavní obsah

Zeman nabíral síly spánkem a procházkou po zasněžené Vysočině

Novinky, jov

Prezidentský kandidát Miloš Zeman se rozhodl po prvním kole přímé volby dva dny nabírat síly do dalšího souboje o Hrad. Prošel se po zasněžené Vysočině a hlavně regeneroval spánkem. Právě tím je pověstný i jeho rival Karel Schwarzenberg.

Foto: Milan Malíček, Právo

Kandidát na prezidenta Miloš Zeman s dcerou Kateřinou na chalupě na Vysočině.

Článek

„Byl jsem se projít po zasněžené Vysočině, studoval jsem materiály a hlavně jsem spal, protože spánek pro mne představuje nejlepší regeneraci,“ řekl ve středu Zeman na dotaz Novinek, jak se během pondělka a úterka snažil nabírat síly do dalšího boje.

Procházkou po zasněžené Vysočině, v okolí Nového Veselí, ostatně Zeman dostál svému volebnímu klipu, který natočil režisér Filip Renč. Na úvod videa hladí prezidentský kandidát strom a prochází se právě lesem na Vysočině.

Odpočatý Zeman se do Prahy vrátil z Nového Veselí ve středu v pravé poledne. Do konce týdne ho čekají klíčové televizní duely, ve kterých se utká se Schwarzenbergem. Ve čtvrtek večer budou rivalové soupeřit o přízeň voličů v České televizi, v pátek večer pak před kamerami televize Prima Family.

Reklama

Související články

Podporovatelé Miloše Zemana

Miloš Zeman postoupil jako vítěz prvního kola prezidentské volby do závěrečného duelu, v němž se o post hlavy státu utká s Karlem Schwarzenbergem. Podporu mu...

Výběr článků

Načítám