Hlavní obsah

Závod o Hrad na Stream.cz: Cyklistická stíhačka se Zuzanou Roithovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál internetové televize Stream.cz, který ukazuje prezidentské kandidáty v netradičním světle, pokračuje dílem se Zuzanou Roithovou. Kandidátka KDU-ČSL pozvala moderátora Pavla Zunu na cyklistický výlet kolem své chalupy v jižních Čechách. A všichni víme, jak takové cyklovýlety dopadají: většinou úplně jinak, než si jejich účastníci původně představovali.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Zuzana Roithová (KDU-ČSL)

Článek

Slunce už dávno zapadlo a Zuzana Roithová s Pavlem Zunou se stále nevrátili z původně odpočinkové cyklistické vyjížďky. Jejich cíl zněl zhruba 15 kilometrů, vždyť evropské poslankyni Roithové už bude zanedlouho šedesát. Jenže realita byla jiná. Zuna s Roithovou nakonec zabloudili, najeli minimálně dvakrát tolik a cestu zpět hledali už za šera.

„Zvláštnost natáčení s paní Roithovou byla taková, že okolí její chalupy u Suchdola nad Lužnicí je natolik líbezné, že paní poslankyně mi chtěla ukázat další a další zajímavosti a pak jsme jaksi ztratili pojem o čase i prostoru,“ popisuje moderátor Pavel Zuna.

Ostatně, co se všechno přihodilo, můžete vidět ve videu ZDE.

Závod o Hrad je produkčně nejnáročnější pořad Stream.cz v tomto roce. Redakce oslovila všechny prezidentské kandidáty s jedinou podmínkou, aby si vybrali libovolnou sportovní aktivitu, kterou by předvedli před kamerou. Ve hře byly i šipky, šachy či bowling. Premiéra je vždy každé pondělí.

Předchozí díly, ve kterých například Karel Schwarzenberg provozuje turistiku, Jiří Dienstbier fotbal nebo Jana Bobošíková jezdí v závodním autě, můžete vidět ZDE.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám