Hlavní obsah

Topolánkovi a Talmanové se narodil syn Nicolas

PRAHA

Premiéru Mirku Topolánkovi a místopředsedkyni Sněmovny Lucii Talmanové se v úterý narodil syn Nicolas. Příjmení bude mít po otci. Nicolas je Topolánkovo čtvrté dítě, u Talmanové jde o prvního potomka.

Článek

Devětatřicetiletá Talmanová porodila v 16:47 v pražské porodnici U Apolináře. Podle informací Práva přišlo dítě na svět přirozenou cestou.

Nicolas po narození měřil 51 centimetrů a vážil 3,06 kilogramu. Matka a dítě jsou podle zdroje Práva zdrávy. Topolánek (51) byl u porodu.

Mluvčí vlády Jana Bartošová řekla, že jméno vybrali rodiče spontánně poté, co svého syna poprvé uviděli.

Topolánek je ženatý, s manželkou Pavlou ale nežije ve společné domácnosti. Zatím neoznámili, zda se budou rozvádět. Topolánek má dvě dospělé dcery a patnáctiletého syna Tomáše.

Premiér partnerství s Talmanovou přiznal letos v lednu, o jejich vztahu se ale veřejně vědělo už několik měsíců předtím. V lednu také vyšlo najevo, že premiér čeká se svou partnerkou dítě.

Chronologie vztahu Topolánka a Talmanové
13. června 2006 - Nekvalitní fotografie Topolánka s Talmanovou v deníku Šíp. V článku ale stálo, že Topolánek byl na "romantické večeři" s manželkou. Topolánková na článek reagovala s tím, že na fotografii není ona, ale Talmanová. Podle Topolánka byla schůzka pracovní.
21. června 2006 - Topolánková pro Frekvenci 1 uvedla, že by ráda kandidovala do Senátu. O Talmanové se vyjádřila jako půvabné a inteligentní ženě. Dále řekla, její manželství je založeno na toleranci.
14. srpna 2006 - Topolánková oznámila kandidaturu do Senátu na Ostravsku za stranu Politika 21 europoslankyně Jany Bobošíkové.
17. srpna 2006 - Topolánek připustil, že na zprávách o poměru s Talmanovou je část pravdy. Dál to ale odmítl komentovat.
19. srpna 2006 - Talmanová pro LN řekla: "Z jedné zcela nevinné fotografie někdo vymyslel neuvěřitelný příběh. Teď mám pocit, že cokoli k tomu řeknu, je už téměř zbytečné... Náš vztah (s Topolánkem) není poměr. Je to pouze přátelství."
24. srpna 2006 - Deník Blesk otiskl fotografie Topolánka odcházejícího ráno z domu Talmanové.
6. října 2006 - Topolánková pro MfDnes: "V podstatě to, že nám všem manžel systematicky, řekla bych přímo cíleně, konstruktivně, chladnokrevně tak dlouhou dobu lhal."
27. prosince 2006 - Podle Blesku strávil Topolánek část Štědrého dne s Talmanovou a část se svou rodinou.
30. prosince 2006 - Topolánková pro Právo:" Mohu k tomu říct jediné - když někdo ztratí rozum, dá se to pochopit, když ztratí pud sebezáchovy, tak už se s tím nedá nic dělat."
3. ledna 2007 - Topolánek na Frekvenci 1 nevyloučil, že Talmanová čeká dítě.
5. ledna 2007 - Topolánek oznámil, že už nežije se svou manželkou Pavlou a bydlí s Talmanovou.
3. dubna 2007 - Topolánek oficiálně oznámil, že je otcem dítěte, které čeká Talmanová. Dítě bude syn.
24. 7.2007 - Lucii Talmanové se narodil syn Nicolas
Zdroj: ČTK

Reklama

Související články

Topolánek přiznal, že bydlí s Talmanovou

Premiér a předseda občanských demokratů Mirek Topolánek v pátek oznámil, že bydlí s místopředsedkyní Sněmovny Lucií Talmanovou (ODS), kterou označil za svou...

Výběr článků

Načítám