Hlavní obsah

Piráti zdědili kancelář po KSČM, ve stole je čekalo překvapení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pirátská strana zdědila prostory poslaneckého klubu po KSČM. Poslanec Pirátů Ondřej Polanský objevil při stěhování v zásuvce psacího stolu „milou pozornost“. Čekalo tam na něj balení prezervativů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Poslanci KSČM v minulém volebním období ve Sněmovně

Článek

Polanský v úterý umístil fotografii na svůj facebookový profil. „Oficiálně děkuji poslaneckému klubu KSČM (po kterých jsme zdědili kancelář) za milou pozornost, kterou jsem objevil v zásuvce psacího stolu,“ uvedl.

„Nejsem ještě zcela obeznámen s tím, co vše práce poslance obnáší, ale dám na zkušenější a předpokládám, že se to asi bude hodit. P. S. Neměla by tam místo jahody být třešeň?“ dodal Polanský.

Jeho příspěvek vzbudil pobavení na sociálních sítích. Fotografii sdílel i šéf Pirátů Ivan Bartoš. „Ve Sněmovně je legrace. Si jeden klade otázku, od čeho jsou ty klíčky...“ komentoval.

Dědění poslaneckých kanceláří je letos úsměvné. Poslanec Dominik Feri z TOP 09 například dostal prostory po předsedovi ANO Andreji Babišovi. Lídrovi SPD Tomiu Okamurovi zase připadla kancelář po šéfovi TOP 09 Miroslavu Kalouskovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám