Hlavní obsah

Novým předsedou pražského ANO je Ondřej Prokop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Novým předsedou hnutí ANO v Praze byl v pondělí zvolen Ondřej Prokop. Zastupitel a stávající předseda magistrátního klubu hnutí vystřídal Miroslava Nauče, který byl v čele pražské organizace od loňského léta.

Foto: hnutí ANO

Předseda pražského ANO Ondřej Prokop

Článek

Prokop, který byl do loňského podzimu místostarostou Prahy 11, chce své aktivity směřovat k nadcházejícím komunálním volbám, které proběhnou letos na podzim.

„Od roku 2014 jsme odvedli spoustu práce, rozjeli spoustu projektů a změn, na které můžeme dál navazovat. Rozhodně se máme čím pochlubit, vždy pracujeme pro lidi, ale často už naši práci neumíme lidem ukázat,“ uvedl nový předseda s poukazem na bývalé vedení Prahy v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou.

To v roce 2018 vystřídala koalice Pirátů, uskupení Praha sobě a Spojených sil pro Prahu.

Strašně mě mrzí, že spadla ta trojská lávka, hodnotí Krnáčová své působení v čele Prahy

Domácí

Prokop stávající koalici dlouhodobě kritizuje mimo jiné na sociálních sítích, kde jeho příspěvky soustavně sdílí šéf hnutí Andrej Babiš.

Prokop věří, že hnutí ANO dosáhne v komunálních volbách na „skvělý výsledek”.

Komunální volby: Průběh a přepočet mandátů voleb do zastupitelstev obcí

Komunální volby

V minulosti Prokop působil v dozorčích radách v řadě městských firem.

Šéf pražské ANO Říčař končí. Ztratil jsem naději, napsal kolegům

Domácí

Dalšími zvolenými členy vedení jsou Vojtěch Ryvola, který je 1. místopředsedou, a řadoví místopředsedové Martin Benkovič, Tomáš Mysliveček a Zdeněk Kučera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám