Hlavní obsah

Novinky mají nové diskuze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Názorové fórum na Novinkách se mění. Nová podoba čtenářských diskuzí se může pochlubit novým vzhledem a funkcemi, ale i systémem registrace a přihlašování.

Foto: Carolyn Thompson, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Od nynějška bude možné se do diskuzí na Novinkách přihlašovat prostřednictvím účtu u Seznam.cz.

Zájemci o přispívání projdou při prvním přihlášení jednoduchou registrací, v rámci které poskytnou své skutečné jméno a příjmení a telefonní číslo pro ověření.

Takto ověření uživatelé získají přístup do nového diskusního systému, který funguje nejen na Novinkách, ale i na dalších službách Seznamu.

Foto: Novinky

Pro úspěšnou registraci je potřeba zadat reálné jméno a příjmení a telefonní číslo pro ověření.

Nové diskuze umožňují uživatelům hodnotit příspěvky ostatních prostřednictvím emotikonů. Reagovat lze jednoduše volbou „Odpovědět“, odpovědi se následně řadí do vláken.

Čtenáři si také mohou příspěvky pod jednotlivými články jednoduše řadit, a to buď chronologicky, nebo od nejlepších po nejhorší, jak jsou zvyklí ze sociálních sítí.

Foto: Novinky

Uživatelé si mohou zvolit způsob řazení příspěvků.

Nápovědu k fungování nových diskuzí naleznete ZDE.

Beze změny zůstává naše snaha nabízet diskuse pod články jako prostor pro slušnou a kultivovanou výměnu názorů a poznatků bez vulgarit či urážek. Pravidla pro účast v diskuzích naleznete ZDE.

Informace o ochraně poskytnutých osobních údajů naleznete ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám