Hlavní obsah

Fórum cestovního ruchu živě: Vítězové a poražení pandemie covid-19

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Shrnout vzestupy i pády v oboru cestovního ruchu během covidové pandemie si klade za cíl 10. ročník Fóra cestovního ruchu. Konference se ohlédne za konkrétními příklady flexibility v různých odvětvích oboru, ale pojmenuje i výzvy pro nadcházející období. Dokázali se aktéři cestovního ruchu poučit z tak nenadálé celosvětové situace? A kdo je tedy nakonec vítězem a kdo poraženým tohoto nelehkého období?

Živě: Fórum cestovního ruchu živě: Vítězové a poražení pandemie covid-19Video: ČTK

 
Článek

Hlavními tématy budou data a jejich využití pro analýzu a predikci vývoje a diskusní panely na téma zákaznické zkušenosti a vývoj v oblasti kongresové a incentivní turistiky.

„Účastníci fóra se mohou těšit na Natalii Sokal, která nabídne pohled na cestovatelská data společnosti Sojern zaměřená na Českou republiku. Zhodnotí změny cestovatelského chování v době pandemie, představí výhled na nadcházející měsíce a podělí se o kreativní nápady, jak mohou destinace oslovit své klienty v on-line prostředí a urychlit obnovu po pandemii,“ říká Markéta Vogelová, vedoucí Institutu turismu agentury CzechTourism.

A pokračuje: „V druhém bloku představí Olivier Henry-Biabaud z Travelsatu výsledky rozsáhlé analýzy zaměřené na měření nálady návštěvníků České republiky a přednosti a slabé stránky zákaznické zkušenosti v kontextu pandemie covid-19.“

Přínosná analýza Visitor Reviews Analysis, kterou si u společnosti Travelsat nechala vypracovat Česká centrála cestovního ruchu, mapuje, které aspekty návštěvnického zážitku jsou z hlediska reputace České republiky hodnoceny velmi dobře, nebo naopak velmi špatně (atrakce, restaurace, nákupy, letiště apod).

Výsledky analýzy, i to, jak si Česká republika stojí ve srovnání s našimi hlavními evropskými konkurenty, budou poprvé představeny na Fóru cestovního ruchu 2021.

Komerční obsah.

Reklama

Výběr článků

Načítám