Hlavní obsah

ČSSD pěti médiím nebude odpovídat do voleb

Právo, Jan Rovenský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Předseda ČSSD Jiří Paroubek po čtvrtečním jednání grémia strany informoval o tom, že rozhodnutí vedení soc. dem. neodpovídat na otázky novinářů pěti údajně pravicových médií stále platí a že k jeho zrušení by mělo dojít na oslavě po volbách do Sněmovny.

Článek

Vedení soc. dem. podle Paroubka o zrušení opatření, že její politici nebudou odpovídat na otázky novinářům z pěti podle soc. dem. pravicových médií, nejednalo. Označování týden trvajícího stavu za bojkot, považuje šéf ČSSD za novinářskou licenci a příliš silné spojení.

„Nereagujeme jenom na otázky, protože jsou zodpovězeny už předem. Médiím poskytujeme naprosto rovný servis. Zaznamenal jsem také příjemnou změnu v MF Dnes, kde po dlouhých měsících a letech jsem se neobjevil snad vůbec. Podle těchto médií zřejmě není jediná lidská vlastnost, kterou bych měl dobrou. Soc. dem. přece není strana, která dělá všechno špatně,“ uvedl na dotaz Práva Paroubek. „Je potřeba s tou paroubkománií, paroubkofóbií proti soc. dem. přestat,“ doplnil následně.

Na otázku, co si myslí o vyjádření 1. místopředsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, který v úterý rozhovoru Právu řekl, že podle něj jde o dlouhodobě neudržitelnou pozici, Paroubek odpověděl: „My s tou pozicí přestaneme po volbách do Sněmovny. Určitě poté, až bude večírek na oslavu, tak se pánové budou moci zúčastnit.“

Reklama

Výběr článků

Načítám