Hlavní obsah

Britský premiér David Cameron podpořil sesterskou ODS

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiér Spojeného království David Cameron před volbami podpořil české občanské demokraty. Svůj vzkaz, v němž jmenuje lídryni Miroslavu Němcovou, zveřejnil na svém Twitteru.

Foto: Stefan Wermuth, Reuters

Britský premiér David Cameron

Článek

„Přeji naší sesterské politické straně, české ODS, a její volební lídryni Miroslavě Němcové všechno nejlepší do voleb na konci tohoto týdne,“ napsal Cameron na svůj profil na sociální síti Twitter.

Miroslava Němcová ocenila iniciativu britského premiéra. „Podpory Davida Camerona si samozřejmě velmi vážím. Ukazuje, že Občanská demokratická strana je zavedenou politickou silou na evropské úrovni a že naše obezřetnost - například vůči přijetí eura - má zastánce v jedné z nejvýznamnějších zemí Evropy,“ uvedla.

Foto: Novinky.cz s použitím Twitter

Za podporu poděkoval Cameronovi také úřadující předseda strany Martin Kuba. „Jeho slova jsou především vítanou vzpruhou pro naše členy a podporovatele do závěrečných 96 hodin pro pravici před volbami,“ prohlásil.

Související témata

Foto: Toby Melville, Reuters

Britský premiér David Cameron

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám