Hlavní obsah

Babišův twitterový účet zaplnily seznamovací inzeráty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé začali v sobotu z recese zveřejňovat na twitterovém účtu premiéra Andreje Babiše seznamovací inzeráty. Jeden uživatel je k tomu vyzval a odezva byla mohutná. Babiš si za recesisitckou vlnu na svém účtu ovšem do jisté míry může sám.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Premiér Andrej Babiš

Článek

Vlnu odstartoval tweet uživatelky, která napsala, že prostřednictvím sociální sítě shání kluka. Babiš tento tweet na svém účtu sdílel s tím, že má sice mezi svými follwery dost hejtrů, ale snad pro ni někdo najde.

Od té chvíle se Babišův Twitter přeměnil v seznamku. Lidé používají hashtag #HledámLásku a zveřejňují příspěvky, které však většinou vypadají spíš jako vtip než opravdová snaha seznámit se.

„Je mi 20 jsem sama. Studuju chemii v Budějcích. Jsem milá, infantilní a ráda peču, vařím, starat se o vás budu. Tak čekám, že mi @AndrejBabis někoho najde,” píše uživatelka Chemička v Budějcích.

„Rozhodla jsem se, že si touto formou najdu kluka. Já, 20, přijatelný prsa, velká knihovna. Nejim toho spoustu, jinak ale málo. Pokud ty sám, ozvi se! Za rt od @AndrejBabis lásku!,” přidala se uživatelka Šmudlina.

„Rozhodl jsem se, že si touto formou najdu holku. Já blonďák, 2⁵, žádný prsa, trochu přechytralý, černý humory, mám hodně filmů. Nejím rizoto, jinak všechno maso. Pokud ty sama, ozvi se! Za RT od @AndrejHrabis lásku!,” uvedl uživatel Jakub.

Twitterový účet Andreje Babiše sleduje asi 378 tisíc lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám