Hlavní obsah

Dagmar Havlová má vážnou nemoc štítné žlázy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Manželka bývalého prezidenta Václava Havla Dagmar Havlová trpí vážným recidivujícím onemocněním štítné žlázy a má také problémy se srdcem. Lékaři jí doporučili klid.

Článek

"Ano, jsem nemocná a léčím se. Mám závažné recidivující onemocnění štítné žlázy a problémy se srdeční činností. Mé budoucí plány nejsou zásadně dotčeny, pokud by se tak stalo, budu o tom informovat. Zatím mi lékaři doporučili striktní klid na lůžku a já prosím média, aby mi umožnila v klidu se léčit," uvedla Havlová v prohlášení.

Dvaapadesátiletá Havlová tím reagovala na informace deníku Blesk, který uvedl, že Havlová kvůli zdravotním problémům ruší všechny akce nadace VIZE 97. Spolupracovníci Havlové podle listu uvedli, že její březnový návrat na divadelní prkna rozhodně není ohrožen.

Bývalý prezident Václav Havel trpí bronchitidou, v roce 1997 mu lékaři odebrali část pravé plíce kvůli zhoubnému nádoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám