Hlavní obsah

Po dokonalém víkendu bude teplo ještě doznívat

Novinky, Stanislav Dvořák

V neděli mohou teploty v Česku vystoupit až na 23 °C, i když místy bude zataženo. Nadprůměrně teplé počasí nás čeká také příští týden.

Foto: Gabriela Krejčová, Novinky

Počasí láká k výletům.

Článek

V pondělí má být opět jasno a denní teploty se dostanou na 19 až 23 °C. Také v úterý bude pokračovat příjemné počasí, ráno mohou být mlhy, ale odpoledne se rozplynou a teploty se dostanou až na 22 °C.

Částečně se má počasí zhoršit ve středu, kdy na většině území budou mlhy nebo nízká oblačnost a nejvyšší denní teploty mají být jen 11 až 15 °C, při déletrvajícím slunečním svitu ale kolem 19 °C. Podobně má vypadat čtvrtek. Na víkend se čeká spíše oblačno až zataženo, od západu bude přicházet do Čech déšť.

Foto: Denisa Telaříková, Právo

Nová dřevěná rozhledna za 3,6 miliónu korun na Velkém Javorníku v Beskydech.

Celkově bude konec října i začátek listopadu teplotně mírně nadprůměrný, příští týden má být však teplo nejvýraznější. Další týden má být jen mírně nadprůměrný a zbytek období už jen v průměru.

Dlouhodobý výhled nemůže postihnout konkrétní teploty na konkrétní dny, jedná se spíš o obecný popis vývoje počasí v Česku. Výhled se také nevěnuje regionálním odlišnostem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám