Hlavní obsah

Živě: Božské Rio představuje fotbal a judo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Server Sport.cz pokračuje ve vysílání studia Božské Rio. Každý den od 9:00 informuje o všem, co se týká Ria de Janeira, Brazílie, sportu a hvězd. Dnes se představí lékař a fotbalista Jan Vojáček či judista Petr Jákl.

Upoutávka na Božské RioVideo: Sport.cz

 
Článek

Jaký vliv má odlišné brazilské podnebí na výkony sportovců, prozradí mistr světa ve fotbale lékařů Jan Vojáček, který v Brazílii sám stál v brance.

Své zkušenosti se sportem popíše také současný režisér a producent Petr Jákl, který závodil v judu v roce 2000 v Sydney. Přiblíží trénink a pokusí se odhadnout šance Lukáše Krpálka, který v tomto sportu zastupuje Česko nyní v Riu.

Do dění na Lipně přenese reportáž Anety Lednové, která si tam vyzkoušela divokou vodu na raftu a nezalekla se ani vzpírání.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Moderátorka studia Božské Rio Lucie Šilhánová

Nebude chybět ani pohled na sportovní události v Riu okem vpravdě místním. Trochu brazilského ducha do vysílání vnese Rafael Cardoso da Silva, Brazilec žijící v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám