Hlavní obsah

Zkolabovala jsem, oznámila ministryně Valachová

Novinky, fia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ministryně školství Kateřina Valachová (ČSSD) v úterý oznámila, že před dvěma týdny zkolabovala a skončila v nemocnici. Přiznala, že šéfka její kanceláře v obavě o její zdraví jela za sanitkou v ministerském voze s majáky. Ministryně to označila za lidsky pochopitelné pochybení.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ministryně školství Kateřina Valachová

Článek

„V pozdních odpoledních hodinách toho dne jsem byla hospitalizována v Ústřední vojenské nemocnici, důvodem bylo celkové vyčerpání,“ uvedla Valachová na  facebookovém profilu ke svému programu 25. května, na který se podle jejích slov stále vyptávají novináři.

„Informuji vás touto cestou, abych předešla případnému zkreslování informací v médiích,“ uvedla ministryně.

Zároveň připustila, že ředitelka její kanceláře pochybila.

„V době převozu záchrannou zdravotní službou z lidských důvodů následovala sanitku v ministerském voze za použití výstražných světel. Toto pochybení jsem předala k prošetření státnímu tajemníkovi ministerstva školství,“ napsala Valachová a dodala, že je jí líto, že se její spolupracovníci dopustili chyby kvůli strachu o její zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám