Hlavní obsah

Rybáři se sjíždějí do Prahy na největší rybářský veletrh

Novinky, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve čtvrtek se otevřely brány největšího rybářského veletrhu v České republice. Sedmý ročník svátku všech rybářů odstartoval na výstavišti pražských v Letňanech. Na návštěvníky čekají tři haly nabité novinkami od významných rybářských firem či přednášky známých osobností. Akce skončí v neděli 14. února 2016.

Rybáři se hojně sjíždějí do Letňan na největší rybářský veletrhVideo: Novinky

 
Článek

Rybářský veletrh For Fishing přiláká do Letňan každoročně téměř tři desítky tisíc návštěvníků. Na ty i letos čekají tři haly, dvě prodejní a jedna neprodejní. Na ploše 11 400 m2 se představuje více než 150 vystavovatelů. Zastoupeny jsou všechny rybolovné techniky, většího prostoru oproti minulosti se dočkali muškaři.

Patronem veletrhu je i letos Jakub Vágner, který chystá pro návštěvníky přednášky ze zahraničních cest. Veletrhu se účastní i světové osobnosti rybaření, například německá ikona Max Nollert nebo Angličan Martin Locke.

Poprvé do Evropy zavítala americká firma, která přivezla stylové oblečení nejen pro rybáře. Světovou novinkou je speciální nafukovací kajak.

Na stánku Českého rybářského svazu mají návštěvníci příležitost vyzkoušet si rybářský simulátor, který věrně napodobuje chytání ryb.

V připravené soutěži si každý návštěvník bude moci tipnout, kolik váží atrapa ryby. Na letošním veletrhu bude k vidění i rybářské muzeum, které nabídne pohled do minulosti rybářství.

Anketa

Chodíte na ryby?
ano
84,7 %
ne
15,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 645 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám