Hlavní obsah

Léto nás definitivně opouští, do čtvrtka chladno a déšť

Novinky, ras

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V pondělí ráno zažila ČR nejchladnější ráno za celé prázdniny, kdy se teploty pohybovaly okolo šesti stupňů. Na Jizerce spadly až na minus 2,8 °C. Od středy by se ale mělo oteplovat na odpoledních pětadvacet. Novinkám to v pondělí řekla Dagmar Honsová ze společnosti Meteopress.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Ilustrační foto

Článek

V pondělí bude většinou polojasno, při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Odpoledne a večer od západu přibývání oblačnosti a později na západě a jihozápadě území déšť. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C, v 1000 m na horách kolem 12 stupňů.

V úterý bude zataženo až oblačno, od západu s trvalým deštěm, který bude později přecházet v přeháňky. Místy budou srážky vydatné. Nejvyšší denní teploty klesnou na 14 až 18 stupňů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Obloha ve středu bude stále zatažená, na většině území čekejme déšť nebo přeháňky. Během dne od severu částečné ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 stupňů.

Nebe ve čtvrtek se začne pozvolna protrhávat a začne se i oteplovat.  Mělo by být oblačno až polojasno, na jihozápadě až zataženo a místy déšť. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší denní povyskočí na 19 až 23 stupňů.

V pátek by se nadále mělo oteplovat až na 25 stupňů. Bude polojasno, od západu čekejme přibývání oblačnosti a místy přeháňky nebo občasný déšť. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní pak 21 až 25 stupňů.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Od soboty do pondělí má být většinou oblačno, místy přeháňky nebo občasný déšť. Nejnižší noční teploty 14 až 9 °C. Nejvyšší denní se pak budou pohybovat mezi 18 až 23 stupni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám