Hlavní obsah

Polívka fandí Schwarzenbergovi, kuchař Sapík zase Dienstbierovi

Právo, tin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezidentská kampaň vrcholí a internetem se šíří předvolební spoty kandidátů. Ty v sobotu v 17.25 hodin začne podle zákona vysílat Česká televize v rámci bezplatné kampaně.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kandidát na prezidenta Karel Schwarzenberg

Článek

Karel Schwarzenberg z TOP 09 získal podporu nejen herce a scenáristy Zdeňka Svěráka, jehož syn Jan coby režisér pro kandidáta také jeden klip natočil, ale i Boleslava Polívky, Petra Čtvrtníčka, Marie Rottrové či Medy Mládkové.

Volební spot Karla SchwarzenbergaVideo: Karel Schwarzenberg

Předvolební klip Karla Schwarzenberga

„Karel Schwarzenberg je jedinej hajnej, kterej toho prezidenta dělat může, a když je někdo jedinej, kdo to dělat může, tak to dělat musí. Proto volím Karla,“ říká v klipu Čtvrtníček.

Kandidát sociální demokracie Jiří Dienstbier vsadil spíše na politické a akademické kruhy. Ve spotech účinkují například sociolog Jan Keller, senátorka Eliška Wagnerová nebo profesor Erazim Kohák.

Lipo - Chci změnu (Dienstbier for president)

Za Dienstbierem stojí i kuchařská legenda Jaroslav Sapík či architekt Vlado Milunič, spolutvůrce Tančícího domu v Praze. Rapper Lipo nedávno vyjádřil Dienstbierovi podporu ve své nové písni.

Své předvolební spoty zveřejnili také Vladimír Franz, Miloš Zeman, Jan Fischer či Táňa Fischerová.

Air Franz One - část 1

Air Franz One - část 2

Volební spot Jana FischeraVideo: Jan Fischer

Miloš Zeman - prezidentský volební spot

Volební spot Táni FischerovéVideo: Táňa Fischerová

Reklama

Výběr článků

Načítám