Hlavní obsah

Samková vyšle pro podpisy své "klony" s papírovou maskou

Kandidátka na prezidenta Klára Samková přišla s nevídaným nápadem, jak zviditelnit svou kampaň. Podpisy, kterých musí shromáždit 50 tisíc, pro ni budou v ulicích shánět její příznivci s podobiznou Samkové na hlavě. Advokátka je označuje jako „klony“.

Foto: Milan Malíček, Právo

Advokátka Klára Samková se spolupracovnicí v masce, kterou bude používat pro sběr podpisů

Článek

Samková má podle svých slov na svém kontě zatím „tisíce podpisů“. Jak již před několika dny řekla Novinkám, současný stav podle ní není důležitý, protože lidé se chovají jinak na začátku kampaně a na jejím konci. [celá zpráva]

Foto: Milan Malíček, Právo

Advokátka Klára Samková, představila v rámci kampaně ke své prezidentské kandidatuře masky, které budou při sběru podpisů používat její spolupracovníci

Advokátku, která se proslavila řadou ostrých a často nevybíravých výroků, přiměla ke kandidatuře nabídka ostatních kandidátů. Politické strany podle ní promrhaly příležitost domluvit se na strategii, kterou by úspěšně čelily favoritům volby - Janu Fischerovi a Miloši Zemanovi. Oba někdejší premiéry přitom Samková považuje za zodpovědné za neutěšený stav Česka. "Za této situace je moje kandidatura plně legitimní," uvedla na tiskové konferenci.

Favoritem průzkumů veřejného mínění mezi prezidentskými kandidáty je Fischer, jemuž pomohlo odstoupení ekonoma Jana Švejnara z klání o Hrad. Na druhém místě se nyní objevuje právě Zeman.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám