Hlavní obsah

Mladík ukradl na pastvě na Chebsku jednodenního býčka

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Jednodenního býčka se pokusil na pastvině mezi obcemi Sekerské chalupy a Stará Voda na Chebsku ukrást 20letý mladík. Hospodář ale zloděje dostihl ve tři kilometry vzdáleném Dolním Žandově a ukradeného býčka vymohl zpět.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

"Policisté z Mariánských Lázní zahájili úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu krádeže," uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

"Přečinu se měl dopustit 20letý muž tím, že v pátek 30. března na pastvině dobytka mezi obcemi Sekerské Chalupy a Stará Voda odcizil jednodenního býčka plemene blond," řekla mluvčí.

Podle policie muž zvíře naložil do nákladního vozu a z místa odjet. U obce Dolní Žandov byl však dostižen okradeným hospodářem, který býčka vymohl zpět.

"Podezřelý se jednání dopustil i přesto, že byl již v posledních třech letech pro trestný čin krádeže odsouzen a potrestán. Nyní mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uzavřela policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám