Hlavní obsah

Klasnové někdo povolil šrouby na kole u auta

Právo, rsk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

V noci ze čtvrtka na pátek neznámý člověk uvolnil šrouby na jednom z kol automobilu místopředsedkyně Sněmovny a Věcí veřejných (VV) Kateřiny Klasnové. Právu incident v pátek Klasnová potvrdila.

Foto: Petr Horník, Právo

Místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (VV)

Článek

„Na mém Mini Cooperu, který parkuji před domem na Malé Straně, kde bydlím, uvolnil někdo na jednom z kol šrouby. Poznala jsem to během jízdy. Naštěstí vedle mě seděl kamarád, který se v autech vyzná a pomohl mi je dotáhnout. Kdyby si toho nevšiml, tak by určitě upadlo. Teď už nikam nepojedu, aniž bych si zkontrolovala kola,“ prohlásila Klasnová. Šrouby byly povolené u předního kola na straně řidiče.

Místopředsedkyně Sněmovny dodala, že to je poprvé, kdy se jí něco podobného stalo. Svůj vůz přitom parkuje na ulici běžně, chce v tom pokračovat i nadále.

„Doufám, že to byl ojedinělý exces. Mohl to být vandal, který nevěděl, komu auto patří. Každopádně ten, kdo to dělal, to nedělal s dobrým úmyslem. Stále mám ale chuť věřit, že lidé nejsou špatní a že to byla náhoda,“ dodala.

Na dotaz, zda se incident nemohl stát například kvůli probíhajícímu soudnímu líčení s jejím manželem Vítem Bártou, odpověděla: „To si nemyslím. Může to souviset s tím, že jsem v politice a že spíše některým lidem svou prací šlapu na paty. Zajímám se totiž o věci, o které se politici příliš nezajímají,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám