Hlavní obsah

Dagmar Havlová: Bulvár využívá mé osamělosti a snaží se mě zdiskreditovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželka zesnulého Václava Havla Dagmar se ohradila proti informacím bulvárního deníku Aha!, který zveřejnil její fotografii, kterak jde zavěšena do neznámého muže a doprovodil ji slovy o důvěrném vztahu. Dagmar Havlová požádala Novinky, aby zveřejnily její stanovisko k věci.

Foto: Petr Horník, Právo

Dagmar Havlová

Článek

"Štvavé a zcela vykonstruované články již poškozují nejen mou reputaci a  čest, ale také mé zdraví," napsala Havlová Novinkám.

Podle ní deník využívá její osamělosti po smrti manžela a snaží se ji zdiskreditovat vymýšlením příběhů.

"S ohledem na to, že se necítím, po všem co jsem přestála, dost psychicky silná svádět tradiční souboje s prolhaností, které se o mně píší a zanechávají ve mně stopu, žádám bulvár, aby nepřekračoval hranice elementární slušnosti, a aby své štvavé kampaně okamžitě zanechal," uvedla Havlová.

Havlová je na fotografiích zavěšena do neznámého muže, který má za pasem vysílačku. Podle ní je oním mužem pracovník natáčecího štábu seriálu Sanitka, ve kterém Havlová hraje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám