Hlavní obsah

ČSSD spustila e-shop, nabízí létající talíře nebo jo-jo

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sociální demokraté v úterý spustili novou podobu svých webových stránek. Zásadní novinkou je e-shop, ve kterém si zájemci mohou koupit například stranické propagační předměty. V nabídce jsou sandály, deštníky, balónky, létající talíře, propisky nebo třeba jo-jo.

Článek

„Je to v zásadě nízkonákladový projekt,“ sdělil předseda strany Bohuslav Sobotka k e-shopu na slavnostním představení nového webu ČSSD. Ke koupi je zde propisovací tužka za 7 korun, polokošile za 122 korun, létající talíř za 25 korun nebo jo-jo za 9 korun.

V prodeji jsou i knihy pojednávající například o historii ČSSD nebo třeba o tzv. Kubiceho zprávě. Nový web soc. dem. nabízí i možnost podat on-line přihlášku do strany nebo zasílání novinek do mailových schránek zájemců.

Obsaženy jsou i odkazy na speciální web partnerů a podporovatelů ČSSD a také stranických sympatizantů. Soc. dem. láká na možnost podílet se na předvolebních kampaních strany a pomáhat při organizaci programových konferencí a sjezdů.

Reklama

Výběr článků

Načítám