Hlavní obsah

ODS zmizel místostarosta v Židenicích, policie po něm pátrala marně

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno-Židenice

Ani po měsíci se nepodařilo vypátrat, kam zmizel místostarosta brněnské části Židenice Aleš Vytopil (ODS). Je nezvěstný už od 9. září a ani intenzivní policejní pátrání nepřineslo uspokojivou odpověď. Vytopilova nepřítomnost už přidělává vrásky i na radnici, která je vedena koalicí ODS s ČSSD.

Článek

Nezvěstný politik byl jedním ze tří místostarostů. Na starosti měl oblast územního plánu, správu financí a evropských fondů.

„Je to velmi nepříjemná situace, kterou však musím již pomalu začít řešit. Jak pokračuje pátrání, nevíme, policie stále udržuje nad okolnostmi vyšetřování embargo. A i když jde o choulostivý problém, musíme i vzhledem ke koaličním dohodám začít jednat o dalším postupu. Připravujeme se na to na jednání prosincového zastupitelstva. Dále už ale otálet nemůžeme. Další zastupitelstvo je totiž až v únoru příštího roku a to by mohlo být pro chod radnice přece jen dlouho,“ uvedl místostarosta Karel Bernášek (ČSSD).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám