Hlavní obsah

Kampaň před volbami vrcholí, po Cameronovi dorazí Schröder

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrcholící kampaň před volbami do Evropského parlamentu oživují strany zvučnými jmény evropských politiků. Zatímco občanské demokraty podpořil o víkendu úřadující vůdce britských konzervativců David Cameron, ČSSD přivítá v úterý bývalého německého kancléře Gerharda Schrödera.

Článek

Schröder zřejmě v úterý vystoupí s Paroubkem a dalšími sociálnědemokratickými lidry v Otrokovicích, v Uherském Brodě a v Uherském Hradišti, řekl volební manažer Jaroslav Tvrdík.

Šéf strany Jiří Paroubek naznačil, že nemusí jít o poslední známé jméno, které stranu v kampani podpoří. Schröder, podobně jako někdejší britský premiér Tony Blair, české sociální demokraty podpořil již v minulosti.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

David Cameron s Mirkem Topolánkem na Staroměstském náměstí

Občanské demokraty o víkendu podpořil lídr britské konzervativní strany David Cameron, který  aspiruje na funkci premiéra. Předseda občanských demokratů Mirek Topolánek vzal Camerona na procházku po starobylých částech Prahy.

Reklama

Výběr článků

Načítám