Hlavní obsah

Předčasné volby jsou teď zbytečným přepychem, říká Zeman

Právo, Jiří Ovčáček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý premiér a předseda ČSSD odsoudil v pondělí v krátkém rozhovoru pro PRÁVO tlak na pořádání předčasných voleb. Zároveň na sebe prozradil, že ho dcera naučila pracovat na počítači, a tak teď zkouší blogovat.

Článek

Jaký je váš názor na nejnovější hlasování o nedůvěře vládě?

Myslím si, že zhruba rok před řádnými volbami jsou předčasné volby trochu zbytečným přepychem. A kromě toho nedůvěra, pokud by vládě byla vyslovena, ještě automaticky neznamená předčasné volby.

Sledoval jste víkendový sjezd ČSSD?

Nesledoval a nepovažoval bych ani za korektní, abych se k němu jakkoli vyjadřoval z toho prostého důvodu, že již dva roky nejsem členem ČSSD, neboť jsem z této strany vystoupil především kvůli nesouhlasu s plánovanou velkou koalicí s ODS.

Přesto se zkusím zeptat na jednu věc, a to na nezvolení Jany Vaňhové, kdy sama přiznala, že to byla daň za Jaroslava Foldynu. Ten byl krajským lídrem, ale hejtmanem není.

Několikrát jsem veřejně vyjádřil názor, že na Jaroslava Foldynu byl spáchán podraz a na tomto názoru nemám co měnit.

Nakonec nepolitická otázka, prý jste si pořídil počítač. Dokonce máte vlastní blog…

(smích) Moji přátelé mě asi po dvouletém přemlouvání přinutili k tomu, že mně sem dovezli počítač a vzhledem k tomu, že moje dcera Kačenka mě naučila trochu na počítači pracovat, tak to zkouším a nejsem si vůbec jist, zda to zvládnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám