Hlavní obsah

VIDEO: Zapáchající nájemníci v Praze dostali vyhazov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obyvatele činžovního domu na Praze 8 několik let doslova terorizoval otřesný zápach linoucí se z jednoho z bytů. Na exekutora, který na základě soudního rozhodnutí přišel byt spolu se stěhovací firmou vyklidit, čekal vedle otřesného zápachu i těžko popsatelný nepořádek. Paradoxní je, že úřady zakročily až po 12 letech.

Článek

V bytě exekutor nalezl bývalou družku faktického nájemníka. Ten při exekuci přítomen nebyl, neboť se nacházel v nedaleké hospodě.

Zápach, který léta prostupoval celým domem, překvapil jak exekutora, tak pracovníky najaté stěhovací firmy. Ti museli vedle rukavic používat i obličekové roušky. Nakonec byl na místo povolán deratizér. Po celém bytě se nacházely odpadky, výkaly a plesnivé hadry. Žena, která v bytě přebývala, s cigaretou v ruce v poklidu pozorovala práci stěhováků.

Majitel stěhovací firmy i exekutor se shodli, že se jedná skutečně o extrémní případ, byť jsou ze své praxe zvyklí na ledacos.

Skutečný nájemce bytu sousedům dle jejich slov dokonce několikrát vyhrožoval, neboť se mu nelíbilo, že si na něj lidé stěžují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám