Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 21. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemůžeš sníst dva koláče na jedno polknutí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na bouřlivé projevy emocí a agresivitu. Mohla by z toho vzniknout nebezpečná kombinace.  Přílivu energie využijete jak v práci, tak v milostném životě. Partner bude vaší dnešní celodenní aktivitou mile zaskočen.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Když si nedáte pozor, ztratíte spoustu času, který vám bude citelně chybět. Nedávejte zbytečný náskok konkurenci. Partner opět změní názor na věc, na které jste se dohodli. Nebylo by divu, kdybyste vybuchli a udělali bouřku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Díky podpoře Luny a Marsu, si můžete dovolit ostřejší tón vůči nadřízeným. Vaše požadavky, o kterých nechtěli ani slyšet, najednou nebudou žádný problém. Nelitujte, že jste si s nimi nepromluvili již dávno, tehdy by to k ničemu nevedlo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zahnat nepříjemné myšlenky vám pomohou děti. Některé jejich představy vás upřímně pobaví.  Nemusíte se obávat, že sejdete ze správné cesty. Planety nad vámi drží ochrannou ruku. Důležité věci si zapisujte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hrozí vám, že budete příliš pohodlní a necháte ležet ladem skvělý nápad. Neukvapte se při koupi věci, kterou vychvalují známí a příbuzní. Nelze tak docela vyloučit, že si tajně přejí, abyste naletěli stejně hloupě jako oni.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete si muset důrazně pohovořit s někým, kdo o vás trousí ošklivé pomluvy. Sebemenší shovívavost není na místě. Dotyčná osoba potřebuje dostat lekci, jinak se oklepe a znovu vám provede nějakou lumpárnu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Výměna názorů s nadřízeným oživí vaše úvahy o možné změně zaměstnání. Jako na zavolanou se ozve známý, který ví o dobrém místě. Partner vás může požádat, abyste přišli z práce o něco dříve. Nenechte to dlouho čekat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potkáte někoho, o kom jste v minulých dnech několikrát mluvili. O to, aby šlo o příjemné a přínosné setkání se postarají Venuše s Lunou. Nenoste a nezvedejte těžké předměty. Mohlo by se stát, že se za chvíli nenarovnáte. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Omrzí vás neustále radit někomu, kdo vás nebere vážně. Hlavně ho nelitujte, až přijde k úhoně, je to jen a jen jeho věc. Budete mít dost starostí sami se sebou. Podaří se vám uspíšit vyřízení záležitosti ležící týdny na úřadech.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přibude vám nudná povinnost. Uloží vám ji šéf, který nechce přetěžovat svého oblíbence. Na náladě vám to samozřejmě nepřidá a budete protivní i na lidi, kteří za nic nemohou. Pozor, abyste neztratili  šanci na vzrušující známost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dobře počítejte při placení. Hrozí vám, že zaplatíte za něco, co jste nedostali nebo to několikanásobně přeplatíte. Jupiter předpovídá pravděpodobnost dlouhého rozhovoru se staršími dětmi. Potřebují vědět, že jste na jejich straně.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo si vzpomene na váš starý nápad a přijde ho s vámi prodiskutovat. Postavení Merkuru je příslibem, že se dočkáte velké satisfakce. Mohlo by jít o šanci, která vám neustále unikala. Nepolevujte v pozornosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám