Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. června 2017

Novinky, sojka

Láska je přání něco dávat, ne dostávat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dávat průchod pouhým pocitům a emocím by bylo krajně nezodpovědné. Opatrnost je na místě při setkání s někým, kdo prohlašuje, že s vámi má nevyřízené účty. Myslí to vážně a bude škodit. Kamarádi vás v nouzi neopustí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vynalézavě přimějete příbuzné nebo známé, aby změnili staré rozhodnutí. Při vaší šikovnosti jim nedojde, že dělají přesně to, co chcete. Vaší psychikou budou silně otřásat vibrace Marsu. Důsledkem bude zbrklá změna plánů a zmatkování.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Inspirující bude setkání s přítelem, pokud se ovšem nezdravě neprotáhne. To by vás doma rozhodně nepochválili. Luna slibuje, že byste mohli rodině nachystat originální překvapení. Nadšené budou zejména starší děti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K jistému zmatku dojde během návštěvy příbuzných. U bohatě prostřeného stolu se někdo nevhodně pustí do diskuse na ošemetné téma. Budete mít co dělat, abyste se ovládli. Než něco řeknete, kousněte se do jazyku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepodceňujte neblahou předtuchu. Máte-li pocit, že máte něco odmítnout, nenamlouvejte si, že je to fantazírování nebo malování čerta na zeď. Pokud jde o citové vztahy, nepotkáte nikoho, kdo by vás opravdu zaujal.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na malé i velké potomky uděláte dojem upřímným přiznáním, že o problému, se kterým za vámi přijdou, nevíte o mnoho víc než oni. Můžete jim však zodpovědně slíbit, že to co nejdříve napravíte.

Máte šanci stát se hvězdou sportoviště.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebudete-li opatrní, pohádáte se s někým, o kom ani netušíte, jak vlivné má známé a příbuzné. Vyvarujte se proto ostřejších slov, o výhrůžkách ani nemluvě. Musíte se obrnit trpělivostí a raději počkat na vývoj situace.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ozvou se přátelé nebo sousedi s nabídkou zajímavého programu na dnešní společně strávené odpoledne. Merkur vřele doporučuje pozvání přijmout. Pobavíte se, přijdete na veselejší myšlenky a utužíte vzájemné vztahy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)   

Příbuzní se vrátí k vaší nedávné kritice. Když jim rozumně vysvětlíte, co vás trápí, určitě k tomu nezůstanou lhostejní. Vaši fyzickou i duševní kondici významně vylepší sport a pobyt v přírodě, zejména u vody.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Důsledně pečujte o zdraví. Nenechte si rodinou a přáteli vnucovat podivné diety a léčebné procedury, poraďte se s lékařem. Nepěkná příhoda vám připomene, jak nutné je být opatrný při jednání s lidmi, které uvidíte poprvé v životě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedramatizujte napětí v milostném vztahu. Vezměte partnera na výlet, jděte do lesa nebo k vodě a vracet se budete jako dvě holubičky. Chystáte-li se na nějakou cestu, dbejte na svoje bezpečí. Nejezděte v dopravní špičce a za tmy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jak už to často bývá, snáze se domluvíte s cizími lidmi než s kamarády a příbuznými. Příčinou mohou být vaše bujné představy a neochota komukoli něco předčasně vysvětlovat. Nezadaní se mohou těšit na vytoužené seznámení s atraktivní osobou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám