Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 7. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zub času je tím ostřejší, čím je starší

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konstelace Merkuru se Saturnem varuje před hrozícími potížemi s konzervativně uvažujícími nebo nepřejícnými jedinci. V důsledku to vyjde nastejno. Naštěstí se zdá skoro jisté, že než byste ustoupili, budete riskovat jejich nelibost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Štěstí vás bude provázet na cestách a nebude vám chybět při plnění pracovních záležitostí. Půjde o vítanou příležitost k realizaci odvážných představ. Slábne vliv postavení Uranu s Neptunem, můžete udělat velký krok vpřed.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Narazíte-li na umanutého jedince, zvládnete ho pomocí přesvědčivě podaných slibů. Navázání užitečného zahraničního kontaktu vám zprostředkuje světem protřelý známý. Mohl by z toho být výnosný obchod.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

K většině aktivit vás vybudí příznivé planetární postavení. Ušetříte spoustu času, psychických i fyzických sil. Prospěje to hlavně rodině. Můžete společně realizovat své plány. Chystáte-li se na cesty, potkáte přátelsky naladěné lidi.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zadaní by se měli vyvarovat přelétavých známostí. Šance, že vaše pletky zůstanou skryty před cizími zraky, je minimální. Zato důsledky hrozí maximální. Otráví vás zjištění, že vaše oblíbená, ale poškozená věc se nedá opravit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nemá smysl se rozčilovat. Zvykejte si, dnes vás různí lidé naštvou mnohokrát. Pokuste se je pochopit, nikdo nemá na růžích ustláno. Bude rozumnější jít jim z cesty a nějak moc se s nikým nehandrkovat.

Ve vzduchu je spor s rodiči.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Před odchodem z domova vyndejte z peněženky větší bankovky a platební kartu. Budete poněkud rozhazovační a chvílemi nevhodně štědří. Vašim blízkým by se vaše velkorysé chování líbilo, ale vám by zbyly jen oči pro pláč.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Odstraníte třecí plochy ve vztazích s lidmi, se kterými se na sebe od jisté doby mračíte. Důvod vašich neshod není v podstatě důležitý. Stejně si každý budete trvat na svém. Mohou k tomu významným dílem přispět změny v okolí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ozve se s naléhavým přáním starý známý. Bude-li mít štěstí a vy náladu, s největší pravděpodobností mu podle možností vyhovíte. Dostanete odpověď ohledně žádosti nebo stížnosti, kterou jste odeslali ještě před prázdninami.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jupiter s Venuší varují před nenápadnými pokusy vás pořádně doběhnout. Ve hře mohou být peníze, kariéra nebo větší majetek. V souvislosti s plánovaným rozhovorem s nadřízeným, si nedělejte velké naděje. Neprosadíte si skoro nic.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenecháte se vydírat a šidit mazaným advokátem, řemeslníkem nebo obchodníkem. Použijete zdravý rozum a všechny problémy si vyřešíte sami, případně zajdete za někým, komu byste mohli víc věřit. Ušetříte si zdraví i peníze.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Radost vám udělají výsledky v práci. Zvláště pokud je bude doprovázet solidní odměna. Přinejmenším se dozvíte, co můžete očekávat od nadřízených. Již nyní však lze oprávněně očekávat, že svůj stín zase nepřekročí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám