Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 26. března 2015

Novinky, sojka

Bohatí přicházejí o jedno velké potěšení, zaplacení poslední splátky

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dařit se vám bude střídavě, bez větší možnosti správně odhadnout další vývoj. V takovém případě asi bude rozumné nechat mnohým věcem volný průběh. Před větší chybou vás ochrání příznivá aura Jupiteru. Zítra vše doženete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neměli byste dát jen na sliby, může jít o těšínská jablíčka. Kriticky oceňujte své síly, existuje hranice, za kterou nemůžete jít. Neminou vás výdaje související s vylepšováním interiéru domu nebo bytu. Radost z toho mít nebudete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebylo by divu, kdybyste na pár dlouhých chvil ztratili náladu. Opakovaná změna hodiny schůzky s klienty nebo konkurencí vás může otrávit, ale věřte tomu, že to nedělají schválně. Rodinu překvapíte opravou dlouho rozbité věci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přestane vám vadit slib daný příteli nebo kolegovi. Seberete se a uděláte všechno pro to, abyste ho splnili a nemuseli přiznat, že na něco nestačíte. Odpoledne dostanete dárek, který vás potěší. Někdo se chystá udělat vám radost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepřehánějte to se sebedůvěrou. Plány, které jste si vytkli, jsou chvályhodné, ale napřed byste si měli vyzkoušet síly na něčem menším. Máte-li pocit, že vaše poslední známost není to pravé, vyskytne se záminka k jejímu elegantnímu ukončení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opatrně při práci se složitým technickým zařízením a s řízením rychlých vozů. Přijdete k maléru ani se nenadějete. Všechno chce klídek a pohodičku. Máte-li před sebou podpis důležitých listin, neuteče vám ani nejmenší maličkost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dnešek je vhodný k uskutečnění odkládané návštěvy. Nervy máte jako provazy a hned tak něco vás nerozhází. Budete tvrdí i milí, přesně podle toho, jak vyžaduje situace. S podivným nápadem přijde soused nebo příbuzný.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pohyb Merkuru je zárukou, že jakékoli potíže dnes nakonec překonáte. Na spadnutí je spor s příliš starostlivými rodiči či sourozenci. Musíte to brát tak, že vám chtějí pomoci, ne škodit. Na místě by byla větší tolerance.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vyhýbejte se pochybné společnosti. Snadno vás někdo přemluví k něčemu, co by vás samotné nikdy nenapadlo. Neodkládejte důležité jednání, nabízená šance rychle zmizí. V diskusích s nadřízenými se nesnažte mít poslední slovo.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

První polovina dne bude ještě klidná, ale po poledni naberou událostí rychlý obrat. Budete se mít co otáčet. Nespoléhejte na svoji výmluvnost, rohlíkem nikoho neopijete. Staří konkurenti by vás rádi utopili na lžíci vody.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zapomeňte na chuť pořídit si něco extra, snahu získat víc než mají ostatní. Nedostatek skromnosti vám způsobí problémy. Mimořádné požadavky vás přijdou pěkně draho. Nejde jen ztrátu peněz, ale i sympatií a dobré pověsti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přítel vás bude přemlouvat k údajně výhodné investici. Podle něj byste měli získat třikrát tolik. Na místě je opatrnost, takového hlupáka, aby pohledal. Z různých, většinou sobeckých důvodů si vás bude předcházet mladší osoba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám