Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 10. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne vždy je tím vinen muž, je-li žena v neprávu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Slibné vyhlídky na dnešní den zastíní partnerova necitlivá poznámka o rodinných financích. Zřejmě si chtěl něco koupit a nyní se obává, že na to nezbude. K tomu, aby se uklidnil, je třeba mu všechno odkývat. Nejlépe dvakrát.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nesmíte se zpozdit na žádnou schůzku. Druhá strana je v časovém presu, byla by velmi, velmi rozmrzelá. Neodmítnete pomoc při dobročinné akci ve firmě nebo v okolí bydliště. Přitvrdíte postoj k problému spojenému se staršími dětmi.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dnešní nápady si nechte projít hlavou nejméně dvakrát. Snadno vás nadchne nějaká hloupost nebo absurdní představa. Zvláště pokud ji s vámi bude sdílet ještě někdo jiný. Nelitujte času na přečtení letáků u léků a drahých přístrojů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Šéf se pokusí naložit vám povinnosti, na které nestačí jeho oblíbenec. Rozmíšky jsou nabíledni. Bylo by dobré se na všechno, co nemůžete ovlivnit povznést. Poznáte novou tvář. Upoutá vás ale až po hodné chvíli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jsou situace, kdy spoléhat jen na rozum a smysly by bylo málo. Mnohem spolehlivější bude v jistém případě intuice. Máte-li nudnou práci, nabídne vám Jupiter možnost najít něco zajímavějšího. Bohužel, za stejný, ne-li nižší plat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Předem odsouzena k neúspěchu je snaha vydělat na něčí nepozornosti. Ve chvíli, kdy to dotyčnému dojde, budete mít co dělat, abyste ho uklidnili. Bude lepší hrát s každým na rovinu. Potěší vás respekt, dospívajících dětí.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyjedete na úředníka, který pokazí nadějné vyhlídky na včasné vyřízení vaší záležitosti. Budete-li si chtít stěžovat, moc neuspějete. Problémy vám nadělá postavení Uranu s Marsem. Hrozí vám různé nehody nejen na ulici, ale i doma.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Výhrůžky, kterými vás zahrne jistá osoba, klidně pusťte z hlavy. Kdybyste měli brát vážně všechno, co vám kdo řekne, báli byste se vyjít z domu. Slibně se rýsuje možnost další kariéry. Všechno jistí úspěšný pokus zaujmout nadřízené.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neuspěchejte plány vyžadující finanční investici. Později budete svého rozhodnutí litovat. Konstelace Marsu se Saturnem není ideální. Ve vaší blízkosti se objeví nová osoba opačného pohlaví. Pokusem o flirt ji překvapíte, ale spíše mile.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Šéfův nářek, že pokud by vám měla firma zvýšit plat, tak zkrachuje, vás nedojme. Přesto se necháte přemluvit k pracovní schůzce, které byste se nejraději vyhnuli. Správně tušíte, že dlouhý rozhovor nebude nijak příjemný.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše smysly nastraží podezřelé chování partnera. Než něco řeknete, chvíli počkejte, může mít problémy, o kterých nemáte tušení. Přílišnou zvědavostí mu vezmete odvahu a odradíte od toho, aby se vám svěřil.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na tendenci přehlížet vlastní chyby a svádět vinu na někoho jiného. Máte-li pocit, že jste přepracovaní a neustále se na vás valí další povinnosti, smeťte klidně každou druhou ze stolu. Zdá se, že si všechno moc berete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám