Hlavní obsah

Začala tančit na tyči, velmi brzy zhubla 50 kilogramů

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletá Kanaďanka Jessica Wilsonová byla celý život boubelkou. Sice se snažila již od dospívání držet nejrůznější diety, ale nikdy je nevydržela držet dlouho a těžce shozené kilogramy vždy velmi záhy zase nabrala. Skutečně zhubnout se jí podařilo až díky tanci na tyči a kupodivu i tvrdému lockdownu, kdy zůstala zavřená doma.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kanaďanka díky pole dance zhubla 50 kgVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Po letech držení nejrůznějších diet Jessica pomalu přestala věřit, že se jí někdy podaří zhubnout na normální hmotnost. Změna nastala až koncem roku 2019, kdy nalezla pod stromečkem tyč na pole dance. Tehdy vážila neuvěřitelných 130 kilogramů a byl pro ni problém na tyč vůbec vyskočit, natož se kolem ní točit.

Několik dní trvalo, než se odhodlala začít na sobě pracovat a pokusit se každodenní usilovnou snahou na tyč vyskočit a začít tančit. Začala se tak každý den více hýbat, což se velmi záhy odrazilo nejen na její fyzičce, ale i psychice. Čím déle tančila, tím lépe jí bylo na duši a její tvář rozzářil úsměv.

Pět znamení, že máte nezdravý vztah k jídlu

Zdraví

Když pak na jaře 2020 nastal kvůli koronavirové pandemii tvrdý lockdown a Jessica zůstala na home officu zavřená doma, začala mít najednou čas na tanec i během dne, a tak nelenila a poctivě využila každou volnou chvilku k pohybu.

Po rozvolnění a opětovném setkávání se s přáteli byli všichni velmi překvapeni, že na ní všechno oblečení doslova visí, a to tehdy zhubla jen 18 kilogramů.

V tanci na tyči nicméně pokračovala dál. „Čím více jsem tančila, tím více jsem měla energie a zároveň síly. Navíc jsem mohla dělat stále náročnější cviky. Moje tělo se celkově velmi proměnilo,“ svěřila se Jessica agentuře AP.

Žena tancovala u tyče až do porodu. Tři dny po něm už byla opět ve formě

Zdraví

Postupně se jí změnil i jídelníček, začala víc sázet na lehce stravitelná jídla a na skutečně výživné potraviny, aby svému tělu dodala maximum energie a nehladověla.

Nakonec se jí podařilo zhubnout 50 kilo a vzhledem k tomu, že ve své zálibě v tanci na tyči stále intenzivně pokračuje, věří, že ještě nějaké kilogramy shodí. Neusiluje o to, ze své zkušeností ví, že pokud bude spokojená sama se sebou, bude naslouchat svému tělu, vše půjde tzv. samo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám