Hlavní obsah

Nová omlazující metoda využívá oheň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy jsou mnohdy schopné udělat vše ve snaze udržet si svůj mladistvý vzhled a krásu. Důkazem toho je nová metoda, která je doslova žhavou novinkou čínských kosmetických salónů. Tam si totiž ženy v touze po věčném mládí nechají zapálit obličej či jiné partie těla.

Nová omlazující metoda využívá oheň

 
Článek

Kosmetičtí poradci v Číně začali nabízet svým zákaznicím novou omlazující kúru Huǒ Liao, u které se využívá otevřený oheň, který slouží k buněčné regeneraci a celkovému omlazení pleti. Oheň slouží primárně k tomu, aby se kůže prohřála.

Kúra spočívá v tom, že se namočí ručník do alkoholu a speciálního tajného roztoku, následně se položí na problematické partie těla včetně zad, nohou či obličeje a na několik sekund zapálí. Tato metoda dokáže údajně vyřešit problém s povislou, unavenou a vrásčitou pletí, jak uvádí Daily Mail.

Pokud by někoho oheň děsil, pak nemusí mít strach. Majitelé salónů ujišťují, že tato metoda je naprosto bezpečná, provádí ji důkladně proškolení odborníci. Samozřejmě přiznávají, že kúra vypadá nebezpečně a může tím pádem řadu žen odradit, protože jde o něco nového, neznámého a nevyzkoušeného.

Časem by se tímto způsobem údajně mohla začít léčit například obezita nebo dokonce nachlazení. Teplo totiž může rozproudit adrenalin, který podpoří chemické procesy v těle, a tím pomůže lepší funkci trávení nebo zrychlení metabolismu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám