Hlavní obsah

Kdy je ta pravá chvíle udělat ve svém životě změnu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek nového roku mnoho lidí vnímá jako nový začátek. V některých případech stačí drobné změny v myšlení, jindy je třeba podniknout velké kroky k tomu, aby život dostal nový směr. Jak poznat, že se nacházíte v životní fázi, kdy je potřeba roztáhnout ruce a skočit do neznáma?

Foto: Profimedia.cz

Čas na změnu

Článek

1. Nejste se svým životem spokojení

Nejpravděpodobnějším a nejviditelnějším znamením je bezpochyby to, že se necítíte být se svým životem spokojení. Nejste šťastní a od toho se odrážejí i přidružená znamení jako ztráta chuti ke svým oblíbeným koníčkům, náladovost nebo třeba horší fyzické zdraví.

Pokud se v této životní fázi nacházíte, pořádně se zamyslete nad tím, s čím nejste ve svém životě spokojení a změňte to.

2. Vaše sny se vám zdají nedosažitelné

Pokud víte, že od dosažení vašeho snu vás dělí změna a obáváte se jí, zkuste přemoci svůj strach. Změna je vždy ku prospěchu, a pokud vás strach drží zpátky, zkuste zariskovat. Uvidíte, že váš život dostane zcela jinou perspektivu.

Čtyři způsoby, jak zvládat konflikty s partnerem

Vztahy a sex

3. Máte pocit, že vás život přitahuje k něčemu nebo někomu

Když vás vesmír ponouká k nějaké činnosti nebo třeba osobě, poslouchejte. Jinak si budete šlapat po štěstí. Může se jednat o zprvu nepatrné náznaky, které se začnou množit. Nakonec vám možná dojde, že to, po čem jste tolik toužili, je mnohem blíž, než si myslíte.

4. Cítíte se zaseknutí

Pokud máte pocit, že žebřík, po kterém jste tak dlouho šplhali, nakonec skončil a vy najednou nevíte, co dělat dál, využijte tuto příležitost k tomu, abyste začali něco nového. Nepřemýšlejte „co kdyby“ a místo toho popadněte svůj život za pačesy.

Většinu života ji sužují velké bolesti hlavy, záchvaty u ní spouští stres

Zdraví

5. Hledáte znamení

V případě, že čtete tento článek, znamená to, že o nějaké změně uvažujete, jen nevíte, jak na to. Uvědomte si ale, že už jenom to, že o změně uvažujete, není náhoda. Překonejte strach a zahajte nezbytné kroky k tomu, aby se váš život změnil.

6. Přijměte pozitiva i negativa

Při každé životní změně se připravte na nejhorší, ale počítejte s nejlepším. Je jasné, že některé změny mohou mít špatný dopad, uvědomte si ale, že každé vystoupení z komfortní zóny je nakonec krokem kupředu.

Reklama

Související články

Osm náznaků, že vás muž podvádí

Máte již dlouho podezření, že je s vaším mužem něco v nepořádku? Je odtažitý, nebo vás naopak zahrnuje přemírou pozornosti? Pokud máte podezření, že vás...

Výběr článků

Načítám