Hlavní obsah

Ztrátu prodávaného panenství protrpěla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Osmnáctiletá univerzitní studentka Rosie Reidová z Londýna, která v lednu prostřednictvím internetu nabídla na prodej své panenství, už našla vhodného zájemce. Ten jí zaplatil 8 400 liber. Informoval o tom internetový server The Straits Times.

Článek

Lesbická dívka, která se beznadějně utápěla v dluzích a nebyla již schopna splácet studium, se rozhodla, že své panenství prodá zájemci, který nabídne nejvyšší sumu. Její nabídkou se nechalo zlákat celkem dva tisíce mužů, z užšího výběru nakonec vzešel jako vítěz 44letý rozvedený muž, otec dvou dětí.

Rosie: Bylo to hrozné

Muž jí vstavil šek. K pohlavnímu aktu se sešli v hotelu Euston. "Bylo to hrozné," vyprávěla Rosie, "cítila jsem se nervózní a k smrti vylekaná."

Rosiina přítelkyně Jess Cameronová, která ji do hotelu doprovodila, prý slyšela jen pláč a křik. "Musela jsem to ale udělat," vypověděla Rosie, "měla jsem pocit, že se to děje někomu jinému, na celou scénu jsem se dívala, jako by v ní účinkoval někdo jiný. Jen jsem čekala, až to skončí."

Od počinu ji neodradili ani rodiče a blízcí přátelé. "Raději se vyspím s cizím mužem, než bych čelila chudobě," hájila své rozhodnutí studentka.

Reidová má však dluh ve výši 15 tisíc liber. Přestože si přivydělává jako servírka a týdně dostává 70 liber, stále prý nemá na jídlo a oblečení. "Už jsem ze všeho otrávená," postěžovala si.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám