Hlavní obsah

Studentka prodává na internetu své panenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Studentka univerzity v anglickém Bristolu, která se ocitla v neřešitelné finanční krizi, svou neutěšenou situaci vyřešila svérázným způsobem. Prostřednictvím internetového aukčního serveru eBay nabídla k prodeji vlastní panenství.

Foto: Západočeská univerzita v Plzni

Stavba nové budovy výzkumného centra bude dokončena v březnu 2015.

Článek

Osmnáctiletá Rosie Reidová z Londýna si na začátku letošního ledna podala na internetu inzerát, v němž své panenství ohodnotila v přepočtu na 500 tisíc korun.

Ebay její inzerát po pár dnech zrušil, Rosie si však mezitím založila vlastní kontroverzní webové stránky, na nichž mimo jiné přiznala, že je lesbičkou.

Prodá se ve středu

Internetový prodej zpočátku považovala za dobrý vtip, poté, co jí začali skutečně oslovovat zájemci, si uvědomila, že by mohla své panenství docela výhodně zpeněžit.

Podle deníku The Bristol Evening Post by se Reidová měla ve středu setkat s neznámým mužem, který je ochoten za její panenství zaplatit a nepřímo jí tak vypomoci se splácením dluhu na studie, který se podle předpokladů vyšplhá na 37 tisíc dolarů (asi 1,036 mil. korun). 

Možná jednala protizákonně

Rodiče Reidovíé se svou dceru pokoušeli od jejího úmyslu odradit, Rosie se však nedala. "Kdyby to takhle mělo pokračovat dál, školu bych nemohla dokončit a stejně bych měla dluhy," prohlásila beznadějná studentka.

Vedení bristolské univerzity se případem necítí dotčeno, podle vyjádření univerzitního mluvčího je studentka plnoletá a navíc jde o záležitost výhradně mimoškolního rázu. 

Policie však považuje jednání studentky za protiprávní a nyní řeší, zda Reidová nepostupovala obtěžujícím způsobem podobně jako pouliční prostitutky.  

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám