Hlavní obsah

Ženy sledují fotbal nejen kvůli sexy hráčům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy se nezajímají o fotbal jen kvůli atraktivním hráčům, vyplývá to z výsledků průzkumu uveřejného v Die Sport. Pouze sedm procent ze všech dotázaných žen uvedlo, že fotbal sledují především kvůli sexy vizáži fotbalistů.

Článek

Jestli se někdo netěší na mistrovství světa ve fotbale, pak jsou to především ženy. Jak jinak si vysvětlit nejrůznější studie hovořící o minimálním sexu fanoušků během předchozích mistrovství. Nicméně existují i tvrzení, že naopak fotbalové utkání muže natolik nažhaví, že sex je s nimi mnohem vášnivější a vzrušující.

Podle posledního průzkumu v Německu se o fotbal zajímá čím dál více žen. Bylo zde dotázáno 501 žen na jejich vztah k fotbalu. Dvě třetiny z nich prohlásilo, že se o fotbal zajímají, přičemž dvě procenta z nich se dokonce vydá na následující mistrovství světa fandit na tribuny stadiónů.

O vstupenky na MS 2006 projevilo zájem i dalších 19 procent žen, bohužel díky nedostatku vstupenek budou o tento zážitek ochuzeny.

Přestože většina žen tvrdila, že mají skutečný zájem o fotbal a ne jen o krásné fotbalisty, až jedna třetina z nich se přiznala, že zbožňuje německého reprezentanta Michaela Ballacka. Ten také na plné čáře vyhrál anketu o hráče s největším sex-appealem. Na dalších místech se značným odstupem se umístili Lukas Podolski a Jens Lehmann.

Anketa

Těšíte se na MS ve fotbale?
Ano, fotbal miluji.
46,9 %
Ano, ale sledovat budu pouze náš tým.
21,7 %
Ne, fotbal nesnáším.
11,8 %
Ne, vzniknou doma zbytečné hádky.
1,3 %
Nevím, tyto akce neprožívám.
18,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 865 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám