Hlavní obsah

Žena musí vonět, pak je jedno co má na sobě, tvrdí průzkum

Novinky, das

Atraktivní žena nemusí být oblečena jak ze žurnálu, stačí, když je čistá, upravená a voní, tvrdí nejnovější průzkum portálu Fashion Days, který vyzpovídal více jak 300 lidí ve věku mezi 20 a 50 lety.

Foto: Profimedia.cz

Atraktivní žena nemusí být oblečena jak ze žurnálu, stačí pokud je čistá, upravená a voní.

Článek

Někteří muži jsou, podle svých názorů, tolerantní k ženským módním experimentům, ale nevyrovnají se se špinavým a páchnoucím oblečením. Což platí i naopak. Až 95 % žen totiž přímo nesnáší zapáchající špindíry.

Přesto jen pro 20 % lidí je styl oblékání protějšku natolik důležitý, že by se jen kvůli tomu dokázali rozejít.

Významné je i zjištění, že ženy mají na oblékání mužů veskrze velmi pozitivní vliv a dokonce velmi snadno dokáží i ovlivnit jejich vkus.

Nejzajímavější odpovědi
"Krásná žena může být zabalena klidně v cibulové zácloně a jemu to bude jedno. Nicméně pokud by její oblečení bylo otrhané či smradlavé, odradilo by ho to," řekl 35letý muž.
18tiletý maturant prozradil, že s kamarády řeší, která holka používá a nepoužívá deodorant. Ty, které ho nepoužívají, jsou potom terčem posměchu.
"Jsem to já, kdo obléká manžela a své dva syny a kdyby se můj muž neoblékal pěkně během prvního měsíce randění, dnes by spolu nebyli, " tvrdila 47letá módně uvědomělá žena.
„Rozešel jsem se se svou bývalou přítelkyní, protože nosila dlouhé sukně, které jí podivně zkracovaly nohy, a taky punčocháče jak ve školce,“ tvrdil 30letý muž.
„Jednou mě doslova šokovalo příšerné spodní prádlo a to byl konec,“ připustil 36letý muž.
33letá žena řekla, že je někdy úplně omráčená komentáři svého přítele směrem k jejímu oblečení. „Ať si na sebe vezmu sebekrásnější šaty, pro něj to je jen kus hadru, a to třeba jen proto, že jsou kostkované.“

Reklama

Související témata:

Související články

Dvacet věcí, které snižují mužům sebevědomí

Vzhled a celková image začíná být čím dál důležitější i pro muže, kteří dnes již pečují nejen o svou postavu, oblečení, ale i o vystupování. Připravili jsme...

Skutečný muž by měl jíst maso, tvrdí ženy

Poznat skutečného muže lze prý i podle jeho jídelníčku. Známkou mužnosti je totiž pro mnohé ženy i masožravost. Vegetariánství ženy nevnímají příliš...

Každý čtvrtý muž se stydí za své tělo

Fenomén ideální postavy netrápí jen ženy, ale určité jizvy ponechává i na mužském sebevědomí či egu. Podle nového britského průzkumu trápí srovnávání dokonalé...

Výběr článků

Načítám