Hlavní obsah

Zběhlá nevěsta se chce znovu pokusit vdát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Jennifer Wilbanksová ze státu Georgia, která příbuzným připravila perné chvilky, když těsně před svatbou utekla z domova, se ve čtvrtek za své chování omluvila. Přestože dosud neví, proč se zachovala tak zbaběle, touha po manželství ji neopustila.

Článek

Wilbanksová vydala prohlášení, v němž uvádí, že nemůže vysvětlit, proč letos v dubnu utekla pouhé čtyři dny před plánovanou svatbou z domova a nedala o sobě vědět. Ozvala se telefonicky až v plánovaný den sňatku. [celá zpráva]

"Je mi opravdu líto, co jsem způsobila. Hluboce a upřímně se omlouvám," napsala Jennifer.

Ve svém prohlášení dále uvedla, že se již těší na svatbu. Ráda by se znovu pokusila o vstup do manželství s Johnem Masonem. Dočasně opuštěný ženich je svatbě nakloněn také.

"Všichni jsme někdy chybovali," uvedl. "Přestože jsme si neřekli ano před 500 lidmi, zavázal jsem se jí před bohem, když jsem jí dal zásnubní prstýnek, nepočítám, že teď od slibu odstoupím."

Podle odborníků by žena měla vyhledat lékařskou pomoc. Wilbanksová prý projevila vůli uhradit částku za policejní pátrání, které bylo po jejím zmizení zahájeno.V současnosti jí stále hrozí obvinění kvůli lživé výpovědi, že byla unesena.

Reklama

Související články

Nevěsta na útěku předstírala únos

32letá Jennifer Wilbanksová z Duluthu ve státě Georgia, která odešla z domova, aby se vyhnula svatbě, se v sobotu vrátila domů, kde bude mít co vysvětlovat...

Výběr článků

Načítám