Hlavní obsah

Nevěsta na útěku předstírala únos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

32letá Jennifer Wilbanksová z Duluthu ve státě Georgia, která odešla z domova, aby se vyhnula svatbě, se v sobotu vrátila domů, kde bude mít co vysvětlovat svému nastávajícímu, rodině, ale také policii. Po jejím zmizení po ní bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

Článek

Nevěsta zmizela v úterý, když z práce nedorazila domů. Měla jen čtyři dny před svatbou. Policejní složky z Atlanty krátce nato zahájily rozsáhlou pátrací akci. Policisté se domnívali, že se žena stala obětí kriminálního činu. Do akce se kromě policistů zapojily i stovky dobrovolníků.

V sobotu, tedy v den, kdy již měla být manželkou, se Jennifer sama ozvala. Nacházela se v Novém Mexiku - přes dva tisíce kilometrů od domova, hladová a bez peněz.

Dala o sobě vědět z telefonní budky snoubenci Johnu Masonovi a také policii v Albuquerque. Připravila si historku o únosu, kterou si však Jennifer vymyslela. K tomu se později po několilka hodinách přiznala. Policie v Novém Mexiku ji nebude za lživou výpověď stíhat. Státní zástupce v Georgii však její případ vyšetřuje.

Domů se Wilbanksová vrátila v sobotu. "Vypadala, jako by prožila pár bouřlivých dnů," uvedli pasažéři, kteří seděli blízko ní v letadle.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám