Hlavní obsah

Zapomeňte na první rande, teprve druhá schůzka o muži mnohé prozradí

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první schůzce s novou partnerkou chce každý muž vypadat co nejlépe. Čím lepší dojem udělá, tím větší je šance na případný vztah. Zatímco první schůzka poodhalí ženě především dobré vlastnosti potenciálního partnera, něco z negativ a špatných návyků se dozví až na druhém rande.

Foto: Profimedia.cz

Na první schůzce oba partneři tak trochu hrají, aby vypadali v očích toho druhého co nejlépe.

Článek

Snad každá žena touží najít dokonalého muže pro život. Jen málokterý "reálný" partner se ale vyrovná vysněným ideálům z reklam či seriálů, byť to možná na první schůzce vypadá vcelku nadějně.

Rada pro ženy zní - první schůzku si užijte, ale na první dojem hned nedávejte. Byť je možná partner laskavý, pohledný, šarmantní a bůhví co ještě, vězte, že za tím je z části nadměrná snaha předvést se v tom nejlepším světle. Zkrátka se příliš snaží, aby vše bylo co nejblíže dokonalosti, která ale ve skutečnosti není příliš reálná, upozorňuje server Cleo.

To na druhé schůzce, pokud k ní dojde, už se z potenciálu svého možného budoucího protějšku žena dozví více reálných informací. Trému z prvního rande totiž v mnoha případech nahradí neochvějná sebedůvěra a víra ve své kvality, takže se pánové místo trapasů zaměřují na další úroveň vztahu a na povahové nedostatky už tolik nedbají.

I přesto není proč zoufat. Pokud bude i na druhém rande schopen a ochoten si povídat na téma oblíbené knihy (filmu, o rodině atd.), pak ho možná opravdu zajímá, co má žena ráda.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se úspěšně připravit na první rande

První rande s vytouženým protějškem je důležitý okamžik, který dokáže pozitivně nebo negativně ovlivnit další vývoj vztahu. Každý chce udělat ten nejlepší...

Důvody, proč se muži po schůzce neozvou

Každá žena se jistě párkrát dostane do situace, že absolvuje schůzku s mužem svých snů, která podle ní dopadne nad očekávání dobře. Muž slíbí, že se určitě...

Výběr článků

Načítám